onsdag 17 december 2008


Jag har tänkt att vi skulle starta en liten omröstning här på bloggen om vilken som är eran favorit jullåt :)

Så nu har ni några dagar på er att nominera era favoriter :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

* Santa Claus is coming to town/Run run Rudolf - Bon Jovi
* O helga natt - Peter Jöback

Första låten är ett liveframträdande, men så bra. Och jag älskar bara Peters röst när han sjunger O helga natt. Det är kanske inte den vackraste versionen av låten, men det är nog just det som jag gillar så.

Anonym sa...

Hej :)
Jag har veckans fråga i bloggen och jag skulle gärna vilja veta din åsikt.

- Vad tycker du om Blondinbella's tv-show?

Anonym sa...

Maria Carey - all i want for christmas

Anonym sa...

shit det där är svårt.....faktiskt så gillar jag all i want is christmas (men jag gillar inte carey, men låten är bra) fast sen så gillar jag peter jöbacks låtar och do they know it's christmas :)

Anonym sa...

All I want for christmas is you - My Chemical romance

Anonym sa...

Britney spers - my only wish

Anonym sa...

Hej Frida :) hoppas du blev nöjd med håret :)(haha, kan tänka mig att du inte hunnit ladda in pengar på mobilen än ^^). Jag e säker på att du blev en snygg julpärla. Jag tycker Mariah Careys All I want for christmas, väldigt klassisk men fan va bra den är! Jul, jul, stålande jul är också fin. :) Sedan flera av de andra klassiska låtarna som finns på alla "absolute christmas"-cd:s. Go' jul-pussar <3 (fortis-tecken, I know, men men)

Sofia sa...

Hej Frida :) Hoppas du blev nöjd med håret :)(haha, kan tänka mig att du inte hunnit ladda in pengar på mobilen än ^^). Jag tror iaf du blev en snygg julpärla. Jag tycker Mariah Careys All I want for christmas, väldigt klassisk men fan va bra den är! Jul, jul, stålande jul är också fin. :) Sedan flera av de andra klassiska låtarna som finns på alla "absolute christmas"-cd:s. Go' jul-pussar <3 (fortis-tecken, I know, men men)

Sofia sa...

oj, haha, publicerade den visst två gånger, ja ja